Publikováno: 31.03.2019 22:27

Kapela OČI vznikla z autorského projektu Mirka Palečka na jaře 2017. Obohacení prvních skladeb o piano Kateřiny Kameníkové a housle Jana Moláka a následné odehrání prvních akustických koncertů inspirovalo kapelu k výměně cajonu za bicí.

Jaro 2018 se tedy nese v duchu práce na nových aranžích, podpořených Milanem Veselským. V létě si kapela na několika festivalech i sólo koncertech ověřila, že písničky baví nejen je, ale i fanoušky, a OČI začaly dávat ten pravý smysl.

Po podzimní návštěvě studia se ustálil i post baskytaristy a na úspěšném druhém ročníku Vánočního koncertu si před téměř vyprodaným sálem poprvé zahrál Pavel Kružík. Momentálně kapela připravuje videoklip písně Klam, kterou otextoval Vítězslav Schrek, a také dokončení první desky, která by měla vyjít do léta 2019. Na té spolupracoval ještě textař Tomáš Ďásek.

Místa a termíny koncertů bude kapela průběžně zveřejňovat na webových i facebookových stránkách a naladit se na ně můžete poslechem prvních šesti nahraných skladeb na Bandzone


banner

Sledujte nás