Publikováno: 20.12.2018 17:49

Na závěr roku Marek Ztracený připravil pro své početné příznivce speciální dárek – DVD 10 let od Ztrácíš – Forum Karlín. Jedná se o záznam výročního koncertu z 27. listopadu roku 2017 ve vyprodané hale Forum Karlín, kde zpěvák oslavoval deset úspěšných let na hudební scéně. Na DVD záznamu nechybí největší hity od legendárního Ztrácíš, přes Sex s ex, Léto 95 až po aktuální To se mi líbí. Mimořádnost tohoto koncertu podtrhují také hvězdní hosté. Marta Jandová ve dvou společných nahrávkách Počasí i va a sex a samotný Karel Gott. Ten zde společně s klavírním doprovodem Marka Ztraceného zazpíval svůj velký hit t stále mlád.

Krom toho má Ztracený za sebou mimořádně povedený rok 2018! V červnu vydal nové album Vlastní svět, nadšeně přijaté jak fanoušky, tak i hudebními publicisty. Pilotní singlMinulost několik týdnů vedl žebříček nejhranějších domácích nahrávek v českých rádiích, a na podzim dokonce zpěvák dvakrát vyprodal pražské Roxy a brněnské Sono se skvělými koncertními křty.

Nezanedbatelná byla i Markova letní festivalová sezóna. Během ní často v roli headlinera zahrál naživo nejen své největší hity, ale představil i písničky z nového alba. Na podzim tohoto roku se účastnil projektu Za 100 let, kde se třináct současných domácích hudebních osobností přihlásilo nahrávkou a úspěšným klipem ke stému výročí vzniku republiky. Nedávno také představil kontroverzní videoklip k písni To se mi líbí z posledního alba Vlastní svět. Herečka Nikol Štíbrová se v klipu projevila jako vášnivá fanynka, která svůj idol neváhala svléknout a připoutat k posteli.

Foto © Petr Kurečka / 2018 


banner

Sledujte nás