Publikováno: 29.01.2019 20:22

Skupina Rudimental právě vydala albovou novinku. Deska Toast To Our Differences je třetí položkou v diskografii britské čtveřice.

Rudimental patří k nejsympatičtějším uskupením na anglické taneční scéně. Zjevili se v roce 2013, kdy vydali ceněný debut Home, za který získali řadu ocenění včetně Brit Awards. Nabídli na něm atraktivní střet různých hudebních stylů i kultur a dali prostor řadě neznámých hostů, z nichž jsou dnes důležité postavy ostrovní scény. Skladby Waiting All Night nebo Feel The Love se staly globálními hity a dokonale je zná i český posluchač. Na dvojce We The Generation skupina model vycizelovala a k méně známým hostům přizvala i skutečné hvězdy v čele s Edem Sheeranem.

Novinku Toast To Our Differences čtveřice uvedla několika singly. Z nejpovedenějšího These Days s hostující zpěvačkou Jess Glynne a americkým rapperem Macklemorem je v Anglii nejprodávanější skladba roku 2018 a čtveřici čerstvě vynesla dvě nominace na Brit Awards. Rudimental na desce znovu míchají kokteil z nejrůznějších vlivů od drum’n’bassu a experimentální elektroniky k blýskavému popu a rapu. Mezi hosty se tentokrát objevují třeba zpěvačky Anne-Marie a Rita Ora, méně známé Raphaella, Stefflon Don a Ray BLK či pánové Maverick Sabre, Tom Walker a Kojey Radical. Živě Rudimental třetí album představí během letní festivalové sezóny, u nás vystoupí na tradiční multižánrové přehlídce Rock For People.


banner

Sledujte nás