Publikováno: 25.02.2019 15:06

V květnu Vás čeká první ročník extrémního překážkového závodu, který se uskuteční v areálu 44. LMOPR v Jindřichově Hradci. Ti, kteří sledují stránky, vědí, že to bude zážitek, na který se bude ještě dlouho vzpomínat!

Budete se plazit stejným bahnem a překonávat stejné překážky, které překonávají profesionální vojáci. Naženou vás do okopu pro tank. Budete mít možnost využít vojenské šatny, sprchy a stanové městečko k přespání. Prostě získáte pocit, že jsi součástí vojenské jednotky!

Jindřichohradecký lev pro vás připravil program, při němž se zabavíte nejen vy, ale i vaš přátelé, zkrátka všichni, kteří vás přijedou podpořit. Pro všechny závodníky a diváky bude připraveno centrum závodu, které se nachází v oplocené části areálu a které bude centrem dění veškerého doprovodného programu.

Po skončení dne můžete jako závodník přespat ve vojenských stanech zdarma. Navíc máte možnost, využít této nabídky i pro své přátelé a rodinu.

Trasa závodu má 5+ km a 20+ překážek. Cena startovného za jednotlivce je 450 Kč, za 4 - členný tým pak 1 600 Kč (400 Kč/osoba), přičemž každý člen týmů závodí svým časem i v kategorii jednotlivců.
Začni jako lvíče. Doběhni jako Jindřichohradecký Lev!

Webová stránka: www.jhlev.cz
Registrace: www.jhlev.cz/pro-zavodniky/registrace/


banner

Sledujte nás