Publikováno: 25.03.2019 09:42

V sobotu 23. března, uplynulo přesně 5 let ode dne, kdy skvělá Beth Hart poprvé odehrála samostatný koncert v Praze. Už tehdy měla pověst fenomenální zpěvačky a naši hudební fanoušci to rozhodně věděli.  Koncert v pražském Lucerna Music Baru byl okamžitě vyprodaný a odezvy jasné. Od té doby se do Prahy pravidelně vrací.

Českou koncertní premiéru si Beth Hart odbyla již v roce 2012 na hudebním festivalu v Olomouci. Tehdy byla u nás známá hlavně díky skvělému společnému albu s kytarovým mágem Joe Bonamassou Don´t Explain, které vydali o rok dříve. Od té doby se její jméno v Čechách již skloňuje samostatně. Následovalo studiové album Boom Boom Bang Bang a právě první samostatný koncert v Praze. Teď již Beth Hart jezdí do Prahy koncertovat pravidelně. Tento rok 6. prosince se již potřetí vrátí do Fora Karlín a odehraje zde svůj již šestý koncert před českým publikem.

Pro velký zájem o tento koncert se do prodeje přidávají exkluzivní vstupenky na balkonech s nejlepším výhledem na podium. Vstupenky jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal.

Beth Hart je aktuálně nominovaná na prestižní cenu Blues Music Award a to v následujících třech kategoriích:

B.B. King Entertainer

Contemporary Blues Female Artist

Instrumentalist – Vocals

Ceny se budou rozdávat 9. května na slavnostním galavečeru v Memphisu.

Koncert Beht Hart 6. 12. 2019 pořádá agentura Liver Music.


banner

Sledujte nás