Publikováno: 12.04.2019 19:14

Držitel ceny Grammy a Zlatého Globu, zpěvák a producent Mark Ronson, dnes oznámil vydání svého pátého studiového alba Late Night Feelings. To vyjde 21. června 2019 na labelu Columbia Records a titulní skladba, na které hostuje Lykke Li, vychází právě dnes: http://ron.sn/LateNightFeelings
Na albu Late Night Feelings Mark Ronson spolupracoval s širokou škálou umělců, včetně Miley Cyrus, Camila Cabello, Alicia Keys, YEBBA, Angel Olson, King Princess, The Last Artful, Dodgr, Diana Gordon a Ilsey.
Singl, stejně jako celé album, je emočně velmi nabité a osobní. Skladba Late Night Feelings má silně návykový refrén a Mark Ronson ji napsal spolu s Ilsey Juberem, Lykke Li a Stephenem Kozmeniukem. Produkce se ujal sám autor skladby a natáčelo se v losangelských Zelig studiích.
Druhý singl navazuje na megahit s Miley Cyrus “Nothing Breaks Like A Heart,” který získal platinové ocenění za více než 250 miliónů streamů a 100 miliónů zhlédnutí videoklipu.
Nové album přichází po důležitém milníku v kariéře Marka Ronsona, kdy vyhrál Oscara, Golden Globe a Grammy za jeho práci s Lady Gaga na skladbě “Shallow” z filmu A Star Is Born.

banner

Sledujte nás